Előfizetői tartalom

A nehezén túl vagyunk? Így ragyog most a magyar ingatlanpiac csillaga

Portfolio
A 2023-as évi várakozásait, a tavalyi év legfontosabb trendjeit, változásait, számait mutatta be a Cushman&Wakefield a magyar ingatlanpiac vonatkozásában: ezek alapján az ingatlanbefektetési piac egyértelműen lelassult, a budapesti irodapiacon azonban a bérlői kereslet továbbra is megvan, a logisztikai ingatlanoknál már vége az egyeduralomnak és egyre inkább többszereplőssé válik a piac, a kiskereskedelmi szektorban a felújításoké lehet a főszerep, míg a szálláshelyeknél közel 10%-kal növekedhet a hotelszobák száma a következő 3 évben - áll "The Hungarian Real Estate Markets Outlook 2023" című riportban.

Az ingatlanbefektetések lelassultak 2022 második felében A közép- és kelet-európai piacokon a beruházások összértéke 10,7 milliárd euró volt 2022-ben, ami 6,6%-os növekedést jelent 2021-hez képest. A második félév egyik legfontosabb változása az új kamatkörnyezet volt, ez a befektetők hozzáállásában és a befektetési volumenben is tükröződött: a tranzakciós aktivitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés