Előfizetői tartalom

Ennyivel eshetnek vissza a lakásárak - Pontos számokról beszéltek a szakértők

Portfolio
Világszerte több országban is csökkenni kezdtek a lakásárak az utóbbi egy évben és a folyamat az előttünk álló időszakban is folytatódhat. A Reuters ingatlanpiaci elemzők körében végzett globális közvélemény-kutatása szerint a lakásárak további esése van kilátásban, miután az Egyesült Államok kamatszintjei valószínűleg még magasabbra fognak emelkedni.

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Britanniában, Németországban, Ausztráliában és Új-Zélandon is csökkenést hozhat a következő időszak a lakásárakban, miután a járvány kezdete óta több helyen is, akár 50 százalékos emelkedés ment végbe. Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés