Előfizetői tartalom

Az árak csökkenése sem vette el a kedvét a tengerentúli lakásfejlesztőknek

MTI
Februárban öthavi csúcsra nőtt a kiadott lakásépítési engedélyek és a megkezdett lakóingatlan-építések száma az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján. Az évesített szám meghaladta az 1,5 milliót, vagyis úgy tűnik, az árak előrevetített csökkenése sem vette el a kedvét az ottani lakásfejlesztőknek.

Februárban a kiadott építési engedélyek száma 13,8 százalékkal 1,524 millióra, öthavi csúcsra emelkedett a januári 1,339 millióról, elemzők előzetesen 1,34 milliós februári adatra számítottak. A havi szintű emelkedés üteme 2020 júliusa óta a legerősebb volt. Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés