Előfizetői tartalom

Nincsen dráma, de kihívás annál több! - Lendületes útkeresés zajlik az ingatlanpiacon

Idén is összegyűlt a nemzetközi ingatlanszakma a Cannes-ban megrendezett MIPIM-en, ahol mintegy 2400 cég és 23 ezer látogató kötött üzleteket és cserélte ki aktuális érzéseit, félelmeit, kilátásait és szakmai tapasztalatait (amik megnyugtatásként nem sokban különböznek a hazai piacon ismert és tárgyalt problémáktól) a héten, köztük több tucatnyi hazai szakértővel, és a Budapest standon idén is a hazai ingatlanfejlesztők meghatározó szereplőivel. És bármi üzenet?

Az ingatlanpiac, talán köszönhetően az eleve jól ismert ciklikusságának, valamint a lassú mozgásának, amit a profi szereplők egyfelől jól és időben látnak és követnek, másfelől kezelni is többé kevésbé tudják, nincsen sokkban, nincs pánik és hullaszag. Az elmúlt napok újabb negatív pénzpiaci eseményei sem törték hirtelen össze a kedélyeket. Egyelőre. A legtöbbet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés