Előfizetői tartalom

Új alapokon a hazai építőipar: nem kell sokat várni, és választ kapunk a kérdésekre

Portfolio
Változásokkal teli, izgalmas és egyben kockázatos időszakába lépett a hazai építőipar. Az állam, a vállalatok és a lakosság is behúzta a féket, de a kereslet visszaesése mellett a kiszámíthatatlan energiakörnyezetet, az egekben járó inflációt, a kamatokat, a bérfeszültségeket, a külföldi versenytársakat is kezelnie kell az iparági szereplőknek. Kétszámjegyű növekedés helyett a túlélés az új cél? Többek között erre a kérdésre keressük a választ a hazai építőipar egyik legfontosabb üzleti találkozján, a Portfolio Építőipar 2023 konferencián. A szakma kiemelt szereplőinek támogatásával létrejövő rendezvény idén ünnepli az 5. évfordulóját, ami egyben azt is jelenti, hogy most fogjuk 5. alkalommal átadni az egyre nagyobb presztizzsel rendelkező „Év Építőipari Személyisége” díjat.

A hazai építőipar egyik legfontosabb üzleti találkozójává nőtte ki magát a Portfolio Építőipar konferenciánk, amit 2023-ban immáron ötödik alkalommal rendezünk meg a szakma kiemelt szereplőinek részvételével és támogatásával. Az eseményen az építőipar szereplőit érintő legégetőbb és legaktuálisabb pénzügyi, üzleti, szabályozási, hatékonysági kérdéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés