Előfizetői tartalom

Élesen bírálta a ferencvárosi parkolási rendszert a Magyar Autóklub szakértője

Portfolio
Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, hétfő óta 10 ezer forint szabálysértési bírsággal bünteti a ferencvárosi közterület-felügyelet azokat az autósokat, akik lakossági engedély nélkül este 6 és reggel 7 között a kizárólagos lakossági parkolóhelyeken hagyják autóikat a IX. kerületben. A döntés kapcsán most megszólalt a Magyar Autóklub jogi bizottságának elnöke is, aki az InfoRádiónak nyilatkozva bírálta a kialakult helyzetet.

Ferencváros február 20-án vezette be a kizárólagos lakossági parkolást a Haller utcától befelé eső Belső és Középső-Ferencvárosban a helyi lakosok parkolás-problémáinak enyhítésére. Ezen a területen 4351 fizetős parkolóhely van, amiből 1205 darabot jelölt ki az önkormányzat kizárólagos lakossági parkolónak. Hétfő óta pedig 10 ezer forint szabálysértési bírsággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés