Előfizetői tartalom

Zuhanás és teljes összeomlás? - Nem, de mi vár akkor a következő években a hazai építőiparra?

Portfolio
Számtalan bizonytalanság és kihívás áll ma az építőipar szereplői előtt, de megfelelő hozzáállással erre is fel lehet készülni. Bár teljes összeomlás nem lesz, a következő években erős lassulásra kell számítani. A fizetőképes kereslet csökkenni fog, ami a gyártók, kereskedők életét is erősen befolyásolni fogja. A gyártói, a kereskedői, a kivitelezői és a beruházói pozíciókat jobban össze kellene hangolni. Mi az állam legnagyobb szerepe a mostani piaci környezetben? A Portfolio ötödik alkalommal megrendezett Építőipar konferenciáján a 2023-as évben várható iparági kilátásokról, az építőipar jövőjéről és legfontosabb feladatairól beszéltek a szakértők.

2023. március 31. 11:20 Megosztás Ez a budapesti kerület lesz az ingatlanfejlesztők új kedvence? - Mire számíthat az építőipar megrendelői oldalon? Több mint 3 tucat fejlesztési területet kínál az ingatlanfejlesztőknek az Üllői út mentén a XVIII....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés