Előfizetői tartalom

Egy lépéssel közelebb vagyunk az energiahatékony, zöld és akadálymentesített épületekhez

Portfolio
A havi ingatlanpiaci HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk mellett, havonta-kéthavonta már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, eredményekről is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például az épületek akadálymentesítési lépéseit értékelik vagy éppen olyan felújítási munkákra, amellyel jelentős energiamegtakarítást érnek el mostantól az ingatlantulajdonosok. 2023 márciusában is voltak épületek, amelyek ilyen elismeréseket szereztek: egy teljes magyar ingatlan-portfólió kapott BREEAM minősítést; akadálymentességi információk állnak már rendelkezésre a Radnóti Színházról; egy nemzetközi tanúsító mostantól A4U szabvány szerinti tanúsítást is fog végezi, illetve nagy eredményeket ért el az energiafelhasználás csökkentése terén a Pólus Center bevásárlóközpont.

Egy teljes magyar ingatlan-portfólió kapott zöld minősítést Megszerezte a BREEAM nemzetközi zöldépület minősítést a Nhood által az elmúlt két évben kezelt teljes ingatlan-portfólió. Az épületminősítés mellett az összes általuk menedzselt kereskedelmi központ zöldfelületeit felmérették különböző környezetvédelmi kritériumok alapján, készítve egy ökológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés