Előfizetői tartalom

Már tavaly augusztusban tudható volt, hogy gond van az M6-os autópálya kivitelezésével

Portfolio
Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy tervezési hiba miatt csúszhat az M6-os autópálya építése, miután a mohácsi csomópontnál nagyjából egy közel 600 méteres szakaszt kifelejtettek a közbeszerzési eljárásból, és az nem jelent meg a korábbi tervpályázatban sem.  A Jobbik helyi politikusa. Schwarcz-Kiefer Patrik azonban egy Facebook-bejegyzésben elárulta, hogy a kivitelezési hiba már tavaly augusztusban is tudható volt.

Schwarz-Kiefer emellett egy montázst is mellékelt, amelyből látszik, hogy hogyan kerültek kiegészítésre az eredeti tervek. Jelenleg nincs információ arról, hogy mekkora késést okozhat az átadásban a hiba. Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 31. Kitudódott: tervezési hiba miatt csúszik az M6-os építése 2022. 12. 15. Új völgyhíd épül az M6-os autópályán (képek) ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés