Előfizetői tartalom

Lengyel ingatlanközvetítő hálózatban szerzett többségi tulajdont az Otthon Centrum

Portfolio
A tegnapi napon aláírt megállapodásnak köszönhetően 70%-os tulajdonrészt szerzett a lengyel Freedom Nieruchomości csoportban az Otthon Centrum Holding Kft. A lengyel ingatlanközvetítő hálózattal való együttműködés további franchise irodák nyitását, illetve a cég saját hitelközvetítési szolgáltatásának felépítését kívánja elősegíteni.

A két vállalat közös szándéka, hogy az új többségi tulajdonos ne csupán pénzügyi támogatást nyújtson befektetésével, hanem az Otthon Centrum hazai IT, oktatási és működési megoldásaival, valamint 20 évnyi ingatlanpiaci tapasztalatával fejlessze és támogassa a Freedom Nieruchomości ingatlanközvetítő hálózatot. A Freedom Nieruchomości 60 irodával, 500 ingatlanügynökkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés