Előfizetői tartalom

Újabb kerékpárutak épülnek Budapesten

MTI
Jelentős közlekedési fejlesztések kezdődtek a főváros X. kerületében: kiépülnek Kőbánya kerékpárút-hálózatának hiányzó szakaszai - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel. A projekt a kőbányai Kolozsvári utca-Korponai utca-Vaspálya utca-Gyömrői út-Sibrik Miklós út-Mádi utca által határolt területet fedi le és előreláthatólag idén nyáron fejeződik be.

A kőbányai kerékpárút-hálózat hiányzó szakaszainak megépítésével gyors és biztonságos kapcsolatok jönnek létre a kerületen belül. A jelentősebb közlekedési csomópontok, mint a Szent László tér és a zöldövezetek - például az Óhegy park - rövidebb idő alatt lesznek elérhetők. A fejlesztés részeként több egyirányú utcán kétirányú kerékpáros-közlekedésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés