Előfizetői tartalom

Ide költöznének legszívesebben a Portfolio olvasói - Te melyik helyszínt választanád?

Portfolio
Legutóbbi cikkünkben Buda és Pest új lakásainak árait hasonlítottuk össze és egyben arra kértük olvasóinkat, hogy szavazzanak arról, hol vennének legszívesebben új építésű lakást. A kérdésünkre több mint ezer válasz érkezett, ami jól tükrözi az olvasók preferenciáit. Nézzük, melyek a legnépszerűbb városrészek a Portfolio olvasóinak körében!

Még mindig meglehetősen nagy a választék az új lakások kínálatából, az Eltinga - Budapesti Lakáspiaci Riportja alapján múlt hónapban több mint 6000 új lakást kínáltak a fővárosban eladásra. Ezek többsége még építés alatt áll, vagy csak tervasztalon létezik, a teljes kínálatot nézve ugyanakkor kijelenthető, hogy a XIII. kerület továbbra is a lakásfejlesztők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés