Előfizetői tartalom

Lakásárak: megmondták a szakértők, hol fogunk tartani egy év múlva

Mostanra egyértelmű, hogy a korábbi évek lakáspiaci növekedése - egy időre - véget ért. A kereslet nagyot csökkent, a lakásfejlesztések száma is mérséklődik, és az árakban is úgy tűnik, elértük a nominális csúcsot. Az eladók és a vevők egyaránt azt találgatják, hogy meddig tart a mostani megtorpanás, vajon folytatódhat-e, és ha igen, mikor a korábbi növekedés. Hogy közelebb kerüljünk a válaszhoz, idei első Lakáspiaci Hangulatfelmérésünkben ismét megkértük a szakértőket, mondják el a lakáspiac alakulásával kapcsolatos várakozásaikat.

Mostani felmérésünkben a lakásárak, az adásvételek száma, a lakásbérleti-díjak és az új lakások árának az alakulására fókuszáltunk. A megkérdezett szakértők - akik között elemzők, értékesítési vezetők, ingatlanértékesítők egyaránt jelen voltak - arra is választ adtak, hogy mik azok a tényezők, azok a legfontosabb gazdasági folyamatok, amik az elkövetkező évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés