Előfizetői tartalom

Megnyitja kapuit a Mol-torony panorámaterasza - Ennyiért nézhetsz körbe Budapest legmagasabb épületéről

Portfolio
Péntektől a nyilvánosság számára is megnyílik a Mol-csoport új, budapesti székházának látogatóközpontja, illetve az épület legfelső szintjén található panorámaterasz. A 29. emeleten, 120 méter magasan lévő kilátóteret egy panorámás lifttel érhetik el a látogatók. A felnőtt jegy ára 2900 forint, 6 éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés. Diákoknak, 60 év felettieknek, családoknak, valamint csoportos látogatás esetén is kedvezményt biztosít a cég.

Április 21-től a nagyközönség számára is látogathatók a Mol-csoport új, budapesti székházának nyilvános terei. Az érdeklődők a helyszínen nem, kizárólag online, a Mol Campus holnapján tudnak jegyet váltani, melynek ára felnőttek számára 2900 forint. A vállalatcsoport egy nappal a nyitás előtt, 100 Budapesten tanuló egyetemistának adott lehetőséget arra, hogy ellátogasson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés