Előfizetői tartalom

Ezek a lakások fogják a legjobban tartani az értéküket az előttünk álló években

Portfolio
Bár a lakáspiaci kereslet erős csökkenését látjuk, vannak olyan ingatlanok, melyek elhelyezkedésükből, jellegükből adódóan továbbra is népszerűek a lakásvásárlók körében. Legutóbbi Hangulatfelmérésünkben többek között arról kérdeztük a szakértőket, hogy véleményük szerint a mostani környezetben milyen lakások iránt lehet továbbra is élénk, vagy legalábbis az átlagnál élénkebb a kereslet.

A lokáción túl egyre inkább felértékelődik az, hogy milyen állapotú, milyen energiahatékonyságú egy adott lakóingatlan. Bár a piac lassul, a mostani környezetben is lehet értékálló lakást találni. Hogy pontosan hol és milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben, arról ingatlanpiaci szakértőinket kérdeztük. Látogass el a pénteken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés