Előfizetői tartalom

Hatalmas átalakulás a JLL-nél! - Mi lesz az ingatlanpiaci óriással?

Portfolio
Partnerségi megállapodás keretei között átadja a Csehországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában meglévő bérbeadási, tőkepiaci, értékbecslési, munkakörnyezet tanácsadási, illetve projektmenedzsment üzletágát a JLL (Jones Lang LaSalle) az iO Partnersnek – jelentette be ma közösen a két cég. Az iO Partners az ingatlanszolgáltatások integrált skáláját teszi hozzáférhetővé ezeken a piacokon, az eddigiektől eltérő üzleti modellben. A JLL megtartja a létesítménygazdálkodási (IFM) üzletágát, hogy továbbra is közvetlenül nyújtsa ezen szolgáltatását ügyfelei számára.

A két vállalat partnersége lehetővé teszi, hogy a közeljövőben már más üzleti modellben szolgálják ki az ügyfeleiket Csehországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. A megállapodás révén az iO Partners a JLL-lel kialakított szoros együttműködésre támaszkodva erősíti meg jelenlétét ebben a négy országban. A fenti piacokon továbbra is az eddigi vezetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés