Előfizetői tartalom

Hatalmas átalakulás a JLL-nél! - Mi lesz az ingatlanpiaci óriással?

Portfolio
Partnerségi megállapodás keretei között átadja a Csehországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában meglévő bérbeadási, tőkepiaci, értékbecslési, munkakörnyezet tanácsadási, illetve projektmenedzsment üzletágát a JLL (Jones Lang LaSalle) az iO Partnersnek – jelentette be ma közösen a két cég. Az iO Partners az ingatlanszolgáltatások integrált skáláját teszi hozzáférhetővé ezeken a piacokon, az eddigiektől eltérő üzleti modellben. A JLL megtartja a létesítménygazdálkodási (IFM) üzletágát, hogy továbbra is közvetlenül nyújtsa ezen szolgáltatását ügyfelei számára.

A két vállalat partnersége lehetővé teszi, hogy a közeljövőben már más üzleti modellben szolgálják ki az ügyfeleiket Csehországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. A megállapodás révén az iO Partners a JLL-lel kialakított szoros együttműködésre támaszkodva erősíti meg jelenlétét ebben a négy országban. A fenti piacokon továbbra is az eddigi vezetők...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái