Előfizetői tartalom

Milliókat spórolhatunk ezzel a döntéssel az új lakás vásárlásakor

Portfolio
Akár több millió forint értékben is befolyásolhatja a lakásvásárlások végső költségét, hogy milyen fizetési konstrukcióban történik az ingatlanok vételárának kiegyenlítése. Annak érdekében, hogy a potenciális lakásvásárlók figyelmét felhívja a kérdésre, és segítse őket a megalapozott döntések meghozatalában, a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING, valamint az ELTINGA kutatóközpont közös tanulmányt készített, bemutatva az eltérő fizetési ütemezések előnyeit és hátrányait.

A LIVING, valamint az ELTINGA kutatóközpont közös kutatásának célja az edukáció volt: tájékoztatni az új építésű lakásvásárlás iránt érdeklődőket a fennálló lehetőségeikről, azaz arról, hogy milyen feltételekkel köthetik le leendő ingatlanjaikat. Az eltérő fizetési konstrukciók fennállása már egy évek óta létező jelenségnek mondható, jellemző, hogy más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés