Előfizetői tartalom

Nagyszabású faültetési programba kezd a Futureal

Portfolio
Egy kisebb erdőnyi fával teszi zöldebbé Budapest vonzáskörzetét a Futureal. Az ingatlanfejlesztő vállalat az új irodaházaiba költöző bérlők minden tizedik dolgozója után elültet egy fát a fenntarthatóság javítása érdekében. A Budapest ONE és Corvin Innovation Campus irodafejlesztések részeként a cég első ütemben összesen több mint 300 darab facsemetét helyez el Fóton és Pátyon környezetvédelmi programja keretében.

Fóton az Aligamajor felé vezető út mentén 115 fát ültet el a Futureal, míg Pátyon 210 csemetét helyez el a cégcsoport tagvállalata, az ipari ingatlanfejlesztéssel foglalkozó HelloParks, pátyi megaparkjának területén. A pátyi faültetésben kertészeti szakemberek irányításával irodai dolgozók is részt vettek, akik a Futureal által fejlesztett Budapest ONE és a Corvin Innovation...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés