Előfizetői tartalom

Lázár János döntött: nagy változások a MÁV és a Volán vezetésében

Portfolio
Igazodva az állami vállalatok vezetésével kapcsolatos nemzetközi sztenderdekhez, a magyar mobilitást meghatározó közlekedési cégek - a MÁV, a MÁV-Start és Volánbusz - vezetésében is elválik egymástól az elnöki és a vezérigazgatói pozíció. A jövőben a cégek újonnan megalakuló igazgatóságaiban és új tagokkal működő felügyelőbizottságaiban, - az államigazgatási tapasztalat jelenléte mellett - a nemzetközi cégek élén szerzett gyakorlatias tudás és a piaci szemlélet érvényesül - áll az Építési és Közlekedési Minisztérium közleményében.

Lázár János, Építési és Közlekedési miniszter új vezetőket kért fel a legnagyobb, állami tulajdonú cégek vezetésébe, május 1-től az igazgatóságok és felügyelőbizottságok névsora: MÁV Magyar Államvasutak Zrt., Igazgatóság Elnök: Lepsényi István, a Magyar Suzuki korábbi vezérigazgatója, a Knorr - Bremse Fékrendszerek Kft. korábbi ügyvezető igazgatója; korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés