Előfizetői tartalom

Új irány az ingatlanpiacon - Nagyot ugrott hirtelen az üresen álló raktármennyiség

Portfolio
Közzétette 2023 első negyedévére vonatkozó ipari/logisztikai ingatlanpiaci adatait a BRF, ami alapján az első negyedév végén a teljes országos modern ipari/logisztikai állomány 4 729 935 négyzetmétert tett ki. Ebből a fővárosi agglomerációban található 3 241 150 négyzetméter, míg a regionális hazai állomány 1 488 785 négyzetméter. A BRF által végzett éves épület-méret felülvizsgálat során 5815 négyzetméterrel változott az aktuális állomány mérete, továbbá három, korábban nem nyilvántartott épület került a BRF által vizsgált spekulatív állományba. Az állomány bővülésének köszönhetően az üresedési ráta is nagyot emelkedett.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumának (BIEF, BRF) tagjai: CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, ESTON International, JLL és a Robertson Hungary. 2023 első negyedévében öt épülettel, összesen 111 330 négyzetméterrel bővült a spekulatív állomány a fővárosi agglomerációban, míg a regionális piacokon négy új átadást rögzítettek, összesen 45 835 négyzetméterrel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés