Előfizetői tartalom

Nagy átárazódások zajlanak a világ ingatlanpiacán - Mit szólnak ehhez a bankok?

Portfolio
Turbulenciák idején szerte a világon a kereskedelmi ingatlanok és a lakásfejlesztések finanszírozása reagál a legérzékenyebben a piaci környezet megváltozására. Mi vár az irodapiacra, a kereskedelmi ingatlanok és a lakásfejlesztések finanszírozására? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a szakértők a Hitelezés 2023 konferencia harmadik szekciójában.

A teljes európai ingatlanbefektetési forgalom drasztikusan visszazuhant 2023 első negyedévében: a 34 milliárd eurós forgalom kétharmados zuhanás a tavalyi szinthez képest és az év hátralévő részére nézve is borús a befektetői hangulat. A legnagyobb korrekció a tavaly még nagyon likvid piacokon történt, főleg az északi országokban, de Németországban, az Egyesült Királyságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés