Előfizetői tartalom

Nem fagyott be teljesen a budapesti irodapiac - Eladtak egy budai irodaházat

Portfolio
A CA Immo értékesítette a tulajdonában álló Víziváros Office Centert. A 14 200 négyzetméteres II. kerületi irodaházat egy bécsi székhelyű ingatlanalap vásárolta meg - áll a CA Immo közleményében. Az értékesítésre azért került sor, mert a cég a stratégiai tőkeátcsoportosítási programjának folytatásaként azokra a kiváló minőségű, modern irodaházakra összpontosít, amelyek a befektetési portfóliójuk fő piacain (Ausztria, Németország) találhatók. A hazai irodapiacon az elmúlt időszakban kevés tranzakció ment végbe, így ez az adásvétel jelentősen hozzájárulhatott a befektetési volumen emelkedéséhez.

Lezárult a Víziváros Office Center irodaház értékesítése, a 14 200 négyzetméter bérbeadható területű ingatlan a bel-budai alpiacon, a Kapás utcában helyezkedik el. Az eladó közleménye alapján 2022. december végén az irodaház 96%-os bérbeadottsággal üzemelt és mintegy 2,5 millió euró éves bruttó bérletidíj-bevételt termelt. Az irodaház vevője az FLE GmbH által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés