Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiacot is elárasztják az adatok - Ezekkel bizonyítható a zöldebb működés

Portfolio
Az ESG keretrendszer, a vállalatokra vonatkozó nem pénzügyi adatok és eredmények kötelező riportolása volt a középpontban a LEO szakmai reggelijén. A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatok Országos Szövetségének eseményén a szakértők egyértelműsítették, hogy komoly adatgyűjtésre és -feldolgozásra kell számítani a fenntarthatósági szabályok fokozatos bevezetésével. Nem érdemes azonban csak kötelező rosszként gondolni például az ESG szempontjaira, hiszen rengeteg lehetőséget tartogatnak az ezekkel járó fejlesztések, változások, és a transzparensebb működés egy vállalat életében.

A kockázatkezelésben és új lehetőségek kihasználásában is segít az ESG rendszere, versenyképesebbé teheti a vállalatokat, ha e mentén fejlődnek - emelte ki előadásában Bozsik Balázs, a PwC Magyarország ESG üzleti szolgáltatások vezető menedzsere. Az ESG szempontoknak való megfelelés több területen bír kiemelt jelentőséggel: Szabályozásban: A globális felmelegedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés