Előfizetői tartalom

Stabil piaci besorolást kapott a DVM group

Portfolio
A SCOPE Ratings GmbH elvégezte a DVM Group Kft. és az általa az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében kibocsátott „DVM 2030” elnevezésű kötvények éves felülvizsgálatát a 2022-es pénzügyi évre vonatkozóan. A SCOPE Ratings GmbH megerősítette a DVM Group Kft. „B” vállalati minősítését stabil kilátásokkal, valamint a kibocsátott kötvények „B+” besorolását.

Oláh Tibor, a DVM group pénzügyi igazgatója elmondta, hogy a cég történetének 31,6 milliárd forintos rekord árbevétele egy olyan piaci környezetben realizálódott, ahol a kamatok rendkívül messze vannak a kedvezőtől, és az építőanyagárak is gyorsuló ütemben emelkednek. Az építőipar jelenlegi kihívásaira a DVM group szolgáltatási portfóliójának kiterjesztésével reagál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés