Előfizetői tartalom

Egy éves a városligeti BalloonFly - Ilyen programokkal készül a nyárra a Városliget

Portfolio
Családbarát programokkal, bővülő sportolási- és rekreációs kínálattal, és a Liget attrakcióit bemutató, vezetett épület- és parksétákkal várja a nyári szezonban a látogatókat a Városliget – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója. Az évadot a BalloonFly születésnapja indítja, amelyet nyitása óta eddig 54 ezer utas próbált ki.

Egy éve tért vissza 120 év után a Városligetbe a ballonozás. A kilátó egy talajhoz rögzített légi kilátópontként működik a Széchenyi fürdő szomszédságában lévő Mimóza dombon, ahol a kosárban egyszerre akár 30 utas emelkedhet 150 méter magasra - mondta el Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója. A Liget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés