ballon-kilato4 (1)
Ingatlan

Egy éves a városligeti BalloonFly - Ilyen programokkal készül a nyárra a Városliget

Portfolio
Családbarát programokkal, bővülő sportolási- és rekreációs kínálattal, és a Liget attrakcióit bemutató, vezetett épület- és parksétákkal várja a nyári szezonban a látogatókat a Városliget – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója. Az évadot a BalloonFly születésnapja indítja, amelyet nyitása óta eddig 54 ezer utas próbált ki.

Egy éve tért vissza 120 év után a Városligetbe a ballonozás. A kilátó egy talajhoz rögzített légi kilátópontként működik a Széchenyi fürdő szomszédságában lévő Mimóza dombon, ahol a kosárban egyszerre akár 30 utas emelkedhet 150 méter magasra - mondta el Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója.

A Liget Budapest ingyenes nyári programkínálattal várja a látogatókat, melyek között gyermekszínház, fenntarthatóságot bemutató edukatív játékok, élőzenés salsa, jógaórák, és más programok is megtalálhatók lesznek. Emellett vezetett épület- és parksétákra is lesz lehetőség. A nyári évad programjain az ingyenesen kiváltható Liget+ tagsággal térítésmentesen vehetnek részt a látogatók, míg a vezetett sétákra szóló jegyeket kedvezményesen vásárolhatják meg - tette hozzá a vezérigazgató.

Az élményballonozáson a budapestiek és a hazánkba látogató turisták eddig összesen 54 ezren vettek részt. A ballon 131 napon, közel 1200 órát töltött a levegőben és mintegy 4300 alkalommal emelkedett a magasba. A ballon üzemideje nagymértékben függ az időjárástól, az utasok biztonsága érdekében csak a megfelelő szél- és csapadékviszonyok között emelkedik fel – ismertette a BalloonFly első évének eredményeit Závodszky Zoltán, a BallonKilátó Zrt. vezérigazgatója.

A hazai ingatlanpiac különböző területei kiemelt figyelmet kapnak a június 7-i Portfolio Property X 2023 konferencián. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Városliget Zrt.

Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken
Európai Tanács
olaj
koszovó
Szudán
Ukrajna Gabona Haboru Export Importtilalom
olaf scholz g7 globális minimumadó
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Durva csúszások jönnek az újlakásprojekteknél