Előfizetői tartalom

Újabb budapesti kerületben indul kerékpárút-fejlesztés

MTI
Megkezdődött a kerékpárút-fejlesztés a XX. kerületben; a 980,5 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós forrásból elsősorban a kerületen belüli, illetve kerületközi összeköttetést kívánják erősíteni. A Főpolgármesteri Hivatal az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében célként jelölte meg azt, hogy a beruházások jóvoltából egyre többen döntsenek a kerékpározás mellett, akár a közösségi közlekedéssel társítva is.

A beruházás során kerékpárút létesül a Török Flóris utcában és a Szent Erzsébet téren. A főbb útvonalak mentén kerékpársávokat alakítanak ki. Megvalósul a Helsinki út - Kossuth Lajos utcai csomópont környezetének kerékpárosbaráttá alakítása, továbbá a Helsinki út mentén kerékpárutak létesülnek a csomópontokban kerékpáros-átvezetésekkel és a közvilágítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés