Előfizetői tartalom

ÉVOSZ: ezért járnának jól a kivitelezők az építményjog bevezetésével

Portfolio
Az építők hosszú ideje várják, hogy a megrendelőjük nemfizetése esetén erősebb jogi eszköz álljon rendelkezésükre a valós teljesítésük mértékéig történő követelésük érvényesítésére. Különösen aktuális ez az árvitákkal terhelt valóságunkban. Erre adhat megoldást az ÉVOSZ szerint az építményi jog újbóli beemelése a magyar Polgári Törvénykönyvbe.

A Parlament előtt van az „a gazdaság versenyképességének növelése érdekében történő törvénymódosításokról” szóló törvénytervezet. A tervezetben megjelent az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) által szorgalmazott javaslat is, miszerint, ha az építési beruházások megvalósítása során a közreműködő vállalkozások nem jutnak hozzá munkájuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés