Előfizetői tartalom

Ismét 1 eurós lakások jelentek meg Olaszországban

Portfolio
Újabb 1 eurós lakások jelentek meg az olasz piacon, ezúttal egy szardíniai kisvárosban, Ollolaiban. A város nevezetessége, hogy ott született a világhírű testépítő, Franco Columbu, Arnold Schwarzenegger egykori jó barátja. A település éppen ezért - a híresség előtt tisztelegve - első körben tíz amerikai számára kínál fel lakásokat - írja a The Guardian.

Tíz amerikai számára kínál fel 1 eurós áron lakásokat a Work from Ollolai nevű projekt keretében egy szardíniai kisváros, melynek célja, hogy ezzel növelje a lakosságszámot. Az 1300 fős kistelepülésen született a kétszeres Mr. Olympia-győztes, 2019-ben elhunyt Franco Columbu, aki pályafutása során életre szóló barátságot kötött Arnold Schwarzeneggerrel. A településen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés