Előfizetői tartalom

Új bérbeadási és értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group

Portfolio
Új megbízott értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, Simon Tamás személyében. A kinevezés révén a meglévő, retail értékesítési igazgatói pozícióhoz tartozó feladatai mellett Simon Tamás május 11-től a hazai irodákkal, valamint raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenységeket is irányítja.

Új, a hazai non-retail ingatlanportfólióért felelős megbízott értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group. A pozíciót a már csaknem nyolc éve a társaságnál tevékenykedő és elsősorban a kiskereskedelmi ingatlanok hasznosítása területén közel 20 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkező Simon Tamás tölti be. Kinevezése értelmében a szakember a hazai irodák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés