Előfizetői tartalom

Exkluzív: Úton a Portfolio élménykonferenciájára a biciklisek!

Portfolio
A Property X konferencia nulladik napján a résztvevők egy kisebb csoportja elindult a Magyar Zene Házától, hogy biciklivel jusson el, a fenntarthatóság jegyében is, a balatonfüredi eseményre. A napokban frissen elkészülő, felújított füredi Anna Grand Hotel ad exkluzív helyszínt a hazai ingatlanpiac döntéshozói számára, amit a hivatalos nyitás előtt kizárólag a az esemény résztvevői számára nyitnak meg. A konferenciára még jelentkezhetnek, a június 7-8 közötti rendezvényen az ingatlanpiacot leginkább lázban tartó kérdésekről, a gazdasági kilátásokról, az energiaválságról, az ESG-ről, a mesterséges intelligenciáról a jövőbeli várakozásokról lesz szó. A szakmai program ezen a linken érhető el.

"Biztonság. Élmény. Ingatlan." - ezzel a szlogennel indult el a CPI Property Group támogatásában megvalósuló túra mintegy 10 lelkes résztvevője a Property X konferenciára. Több hónapos felújítást követően, a júliusi nyitás előtt először a Property X és a Balaton Business Forum konferenciák résztvevői vehetik birtokba a Balaton egyik legkülönlegesebb tradíciójával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés