Előfizetői tartalom

Borús kilátásokkal fordul rá a nyárra a magyar gazdaság - Milyen hatással lesz ez az ingatlanfejlesztésekre?

Portfolio
Milyen gazdasági környezettel megyünk neki a nyárnak? Milyen hatással lesz ez az ingatlanfejlesztők életére? Hogyan tud részt venni a rengeteg barnamezős terület a főváros által kijelölt fejlesztési irányban? Hogyan lehetnek élhetőbbek az új fejlesztési területek? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a Portfolio Property X 2023 konferencia második szekciójának előadói, majd egy panelbeszélgetés keretében az irodapiaci bérlői igényeket járták körül a szakértők.

Az elmúlt három negyedév gazdasági recessziót jelentett Magyarország számára, de a gazdasági lendület a jövőbe tekintve sem néz ki jól. 25 éves csúcson – az uniós átlag háromszorosán - van az infláció, amiben szintén nem látszik a gyors süllyedés, valamint a külső egyensúly is felborult, ami a hitelminősítők szempontjából kilátásrontást eredményezett - vázolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés