Előfizetői tartalom

Besokallt a II. kerület polgármestere, szigorít az agglomerációból érkező autósok miatt

Portfolio
Az agglomerációból érkező autóforgalom miatt a II. kerületi önkormányzat a mellékutcák és lakóutcák tehermentesítése érdekében forgalmi korlátozásokat vezet be, és tervezik engedélyhez kötni a behajtást a Tamara, Rézsű és Határ utcákban. Őrsi Gergely polgármester szerint az utak és a szennyvízrendszer elhasználódása jelentős plusz költségeket jelent a kerületnek, ezért ha nem találnak megoldást az érintett agglomerációs települések vezetőivel, akkor benyújtják nekik a számlát.

Budapest II. kerületének polgármestere, Őrsi Gergely a Facebookon kiadott pénteki közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy az agglomerációból érkező átmenő forgalom túlterhelheti a kerület lakóutcáit. Rámutat, hogy a szomszédos településekről érkező autósok tönkreteszik a kerület útjait, miközben nem járulnak hozzá azok fenntartásához, és új lakóparkok építését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés