Előfizetői tartalom

Tizenegy éves gyerek cége kezdene lakóparkfejlesztésbe egy balatoni településen

Portfolio
Két lakópark fejlesztését tárgyalta nemrég az önkormányzat Balatonszabadiban, melyek megvalósításához a Helyi Építési Szabályzat módosítása szükséges, miután az egyik egy jelenleg véderdő besorolású területen, a másik pedig egy gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezeti besorolásún kapna helyet. További érdekesség, hogy az egyik fejlesztő cég egyedüli tulajdonosa egy tizenegy éves tanuló - írja a Magyar Narancs.

Bár a Somogy megyei település nem közvetlenül a Balaton partján fekszik, Siófok közelsége vonzóvá teszi azt az ingatlanfejlesztők számára. Az egyik beruházás keretében egy közel 8 hektáros területen 60 telket alakítanának ki, amin lakóépületeket hoznának létre. Ehhez azonban módosítani kell a Helyi Építési Szabályzatot, mert a besorolás jelenleg véderdő, így azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés