Előfizetői tartalom

BREEAM minősítést szerzett a Skylight CITY irodaház

Portfolio
BREEAM In-Use Very Good fenntarthatósági minősítést kapott a WING által fejlesztett Skylight CITY irodaház. Az épület többek között energia- és vízhatékony gazdálkodásával, működésével, egészség- és jóllétmegőrző karakterisztikájával, illetve a munkavállalók és a látogatók számára biztosított zöld és kényelmi lehetőségeivel érdemelte ki a tanúsítványt.

Fenntarthatósági minősítést kapott a WING által fejlesztett Skylight CITY irodaház, a Róbert Károly körúton lévő hétszintes épület a „Very Good” szintű minősítést érdemelte ki a BREEAM In-Use keretrendszerben. A BREEAM In-Use egy fenntarthatóság alapú minősítési rendszer meglévő épületekre, amely kilenc kategória szerint értékeli az épületeket. A Skylight CITY...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés