Előfizetői tartalom

Felforgatja az Airbnb piacát az új rezsiszabályozás

Portfolio
Az új rezsiszabályozás - amely áramárplafont vezet be egyebek mellett a szálláshely-szolgáltatást nyújtó kisvállalkozásoknál - hatással lehet az eladó és kiadó lakások, ezen belül a lakáshotelek piacára - áll az ingatlan.com legújabb elemzésében, amely bemutatja, hogy a lakáshotelek szempontjából legnépszerűbb budapesti városrészekben mennyiért kínálják eladásra az ingatlanokat.

A rövid távra kiadó lakások rezsiproblémája korábban abból adódott, hogy a legtöbb társasházban működő lakáshotel még mindig lakossági áron vételezi az áramot, ami nem minden esetben felel meg a szolgáltatók szabályzatának. “Már meg is jelent az a jogszabály, amely július 1-től megawattóránként 200 eurós felső korlátot szab meg a többek között a szálláshely-szolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés