Előfizetői tartalom

Gőzerővel építi új raktárait Budapest mellett a fejlesztő

Portfolio
Megnyitotta két új raktárcsarnokát Fóton és Maglódon az ipariingatlan-fejlesztő HelloParks. Az épületekben, amelyek közül az egyik kifejezetten a városi logisztikai igények kiszolgálására készült, már összesen közel 18 ezer négyzetméternyi terület bérlésére szerződött le hat vállalkozás a fejlesztővel. A vállalat kész épületportfóliója ezzel már 150 ezer négyzetméterre nőtt, amelyet még az idén 250 ezer négyzetméterre tervez növelni.

Folyamatosan költöznek be a bérlők a HelloParks két új raktárcsarnokába, amelyeket az idei év első negyedévében adott át a fejlesztő. A 46 ezer négyzetméteres maglódi MG3 januárban, míg a 26 ezer négyzetméteres fóti FT6 márciusban kapta meg a használatbavételi engedélyt, a csarnokok területének negyedére pedig már megvannak az első leszerződött bérlők. A Loginvent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés