Előfizetői tartalom

Megfizethető lakáspiac és jó keresetek - Ebben a tíz városban mindkettő lehetséges

Portfolio
Általános probléma a világban, hogy a városok többségében vagy jó munkalehetőségek vannak és magas ingatlanárak, vagy kedvező árú a lakhatás, de nincsenek munkalehetőségek. A CNBC cikke azokat az amerikai városokat gyűjtötte össze, ahol a megfizethető lakáspiac és a magas keresetek lehetősége egyszerre van jelen.

Sajnos azok a munkavállalók, akik olyan felkapott amerikai városokban élnek, mint New York, Los Angeles vagy Washington D.C., nagyon magas árcédulával találkoznak a bérlakáspiacon, így hiába jók a munkalehetőségek, a lakhatás így is elviszi jövedelem jelentős részét. Ez nem mindenhol van azonban így. Vannak városok - elsősorban az ország déli részén - ahol a jó munkalehetőségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés