Előfizetői tartalom

Új bérlők költöztek a Budapest ONE irodaházba

Portfolio
Újabb bérlőkkel bővül a Budapest ONE portfóliója, akik összesen közel 5000 négyzetméter irodaterületet foglaltak le az irodakomplexumban. A többek között a Vodafone Magyarország, valamint a BT regionális szolgáltatóközpontjának is helyet adó épületegyüttesbe költözik a Partner in Pet Food Csoport európai központja, az ORLEN, a Nufarm, az Annata Hungary, a Vergnano/Pizza Forte és a FAL-CON CONSULTING.

Hat új bérlővel egyezett meg a Futureal, akik mind a Budapest ONE-ban folytatják működésüket. A kisállat-eledelek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Partner in Pet Food, a hazai Orlen töltőállomás-hálózatot üzemeltető Orlen Magyarország, a növényvédőszereket gyártó és forgalmazó Nufarm, az üzleti szoftvermegoldásokat nyújtó Annata Hungary, a kávé shopokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés