Előfizetői tartalom

Nincs okuk az örömre a magyar háztulajdonosoknak

Portfolio
Az elmúlt évek energetikai trendjeit mutatja a 2023 év elején végzett Nagy Lakásfelmérő Kérdőív eredménye. A nem reprezentatív, de kellő számú kitöltésen alapuló felmérés rávilágított arra, hogy az energiahatékonyság egyre fontosabb szempont a házfelújítások esetében, azonban továbbra is rengeteg felújításra váró ingatlan található Magyarországon. A Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete 2023 év elején végzett felmérése azt kutatta, hogy milyen állapotban vannak a hazai ingatlanok, ki milyen felújításokat hajtott már végre, és milyen a hazai ingatlanállomány energetikai helyzete.

Ez a kérdőív egy 2016-os felmérés aktualizált folytatása volt, ami így lehetőséget adott arra, hogy középtávú tendenciákra vonatkozó megfigyelések készülhessenek. A kérdőív eredményeit kiértékelve számos érdekességre figyelhetünk fel. Egyrészt egyre nagyobb arányban veszik ki a nők szerepüket az otthonok felújításának kérdéséből, ami a korábbi kutatáskor még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés