Előfizetői tartalom

Újabb ingatlanos csalókra csaptak le Budapesten

MTI
A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 51 éves férfival szemben, aki társai közreműködésével 2019 végén tévedésbe ejtett egy budapesti házaspárt egy külföldi tulajdonú, belvárosi ingatlan megvásárlása ügyében. Az elkövetők valótlanul azt állították, hogy egyikük magas rangú rendőr, aki belügyminisztériumi kapcsolatai révén segíteni tud az ügylet lebonyolításában, és több millió forintot csaltak ki a házaspártól.

A Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a csalást az 51 éves férfi tervelte ki, és az ötletet az adta, hogy egy általa ismert házaspár meg akart vásárolni egy budapesti ingatlant, de a vásárlás nehézségekbe ütközött az Izraelben élő, külföldi tulajdonosok miatt. A férfi a tervébe bevonta 48 éves vádlott-társát, aki izraeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés