Előfizetői tartalom

Véget ér a nyugat-magyarországi sikersztori? - Miért tűntek el az ingatlanvásárlók Győrből és környékéről?

Ma már több autógyár is működik Magyarországon, de ezek közül a győri Audi volt az első, ami az ott foglalkoztatott munkavállalók és a kapcsolódó külső beszállítókon keresztül a megyehatáron is messze túlmutató gazdasági teljesítménynövekedést hozott. Mindez az ingatlanpiaci keresletre is erős hatással volt, amit tovább erősített a határok megnyitása Ausztria és Szlovákia felé. Az utóbbi időben viszont szakértői elmondások alapján a befektetők eltűntek a lakáspiacról és a saját célra történő vásárlók is kivárnak. Ideiglenes megtorpanásról van szó, vagy egy hosszabb távú folyamat kezdetét látjuk? Nézzük, mit mondanak a szakértők!

A lakáspiaci folyamatok kapcsán hajlamosak vagyunk csak Budapestre fókuszálni, noha az ország különböző térségeiben eltérő tényezők befolyásolhatják az árak vagy a kereslet és a kínálat alakulását. Éppen ezért cikksorozatunk harmadik részében - Debrecen és Kecskemét után - Győr és térségének lakáspiacát mutatjuk be. A korábbiakhoz hasonlóan ismét helyi szakrtőkre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés