Előfizetői tartalom

Új elnök a HuGBC élén

Portfolio
Hat év vezetői munka után, 2023 májusában lezárta második elnöki ciklusát Barta Zsombor fenntarthatósági szakértő, a Magyar Környezettudatos Építésért Egyesület, a HuGBC elnöke - írja az Építészfórum. Az egyesület új elnöke egyhangú támogatottság mellett Szarvas Gábor lett, így a következő három évben ő vezetheti az Egyesületet.

Barta Zsombor mostantól a HuGBC Nagyköveteként folytatja a munkát, akinek fő feladata a partnerekkel történő kapcsolatépítés és kapcsolatápolás, valamint a diplomáciai jellegű találkozások menedzsmentjei lesznek. A szakember vezetése alatt az Egyesült a nemzetközi ernyőszervezet, a World GBC teljes jogú tagjává vált, a nemzetközi kapcsolatok terén pedig szoros kapcsolatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés