Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely: ha törik, ha szakad, sebességmérő kamerák telepítésével fellépünk az eszelős gyorshajtók ellen

Portfolio
Felfoghatatlannak nevezte Karácsony Gergely, hogy nemrég két gyorshajtó, a szalagkorlátot is letarolva halálra gázolt egy kerékpárost az Árpád hídon. A főpolgármester kiemelte, hogy a Fővárosi Közgyűlés pár napja fogadta el Budapest közlekedésbiztonsági stratégiáját, melyben vállalták, hogy sebességmérő kamerák telepítésével fellépnek az eszelős gyorshajtók ellen.

"Felfoghatatlan, hogy vannak akik úgy érzik, joguk van Budapesten százötvennel autózni. Hogy rendszeresek a gyorsulási versenyek többek között a Szentendrei úton és a Váci úton. Hogy hiába van tökéletes technika a gyorshajtás kamerás büntetésére, a hatóságoknak valahogy mégsem sikerül ilyeneket felszerelni, sem a városban, sem a magyar autópályákon. És az is felfoghatatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés