Előfizetői tartalom

Megnyitott Budapest legújabb luxusszállodája

Portfolio
Megnyitott az Andrássy úton a W Budapest Hotel. A korábban a Balettintézetnek otthont adó Drechsler-palotában kialakított szálloda a W Hotels Worldwide tagja, amely a Marriott Bonvoy globális portfóliójába tartozik. A szálloda 151 szobával és lakosztállyal, valamint háromféle gasztronómiakoncepcióval várja vendégeit.

A hotel tervezése Bowler James Brindley (London) és Bánáti + Hartvig (Magyarország) belsőépítészek nevéhez kötődik. A korábban a Magyar Állami Balettintézetnek otthont adó épület átalakítása során a kivitelezési munkálatokért a DVM Group felelt. A 151 vendégszobával, köztük 45 lakosztállyal rendelkező szálloda ötödik emeletének különlegessége, hogy az egyedi fa-központú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés