FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Orosz oligarchától vett londoni luxusvillát egy indiai milliárdos

Portfolio
Egy 113 millió font (kb. 50 milliárd forint) értékű londoni luxusvillát vásárolt egy indiai milliárdos, Ravi Ruia. Az eladó feltehetőleg Andrej Goncsarenko, egy orosz ingatlanbefektető lehetett – írja a Financial Times.

A mumbai székhelyű Essar Group társtulajdonosa, Ravi Ruia júliusban vásárolta meg az ingatlant. A vásárlás piacon kívül zajlott le, azaz csak néhányan tudtak hozzáférni az információkhoz. A brit hatóságok azonban nem nézik jó szemmel az ilyen tranzakciókat, mivel átláthatatlanok, és az ukrajnai inváziót követően nem szeretnék, ha a fővárosuk orosz oligarchák menedékévé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés