Előfizetői tartalom

BREEAM minősítést szerzett az East Gate Pro Business Park első üteme

Portfolio
BREEAM International New Construction Very Good fenntarthatósági minősítést kapott a WING által fejlesztett East Gate Pro Business Park első ütemében átadott A1 és B1 csarnok. A minősítést a csarnokok többek között fenntartható energia- és vízhatékony gazdálkodásukkal érdemelték ki. A fejlesztés során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használtak, illetve előtérbe helyezték az energiahatékony megoldásokat és a kivitelezés alatt keletkező hulladék újrahasznosításával az építkezés környezetre gyakorolt hatásának csökkentését.

A BREEAM New Construction fenntarthatósági alapú keretrendszerben a „Very Good” szintű minősítést értek el a WING által fejlesztett East Gate Pro Business Park első, 2022 őszén átadott csarnokai. A keretrendszer kilenc kategória szerint értékeli az épületeket, a csarnokok pedig többek között fenntartható, energia– és vízhatékony gazdálkodásukkal, magas minőségű hőszigetelésükkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés