Előfizetői tartalom

Beszállna a lakáspiacba a Ryanair

Portfolio
Apartmanok vásárlását fontolgatja a Ryanair Dublinban annak érdekében, hogy segítse a lakáshiánnyal küzdő városban az alkalmazottainak lakhatását. A megfelelő lakások hiánya Írországban évek óta állandó probléma a kereslet és a kínálat közti egyensúlyhiány miatt. A probléma már több nagyvállalat terjeszkedését is akadályozta, és gátolhatja a járvány utáni gazdasági fellendülést is.

Írország vezető ingatlanhirdetési honlapjának legfrissebb adataiból kiderül, hogy az ország 5,1 millió lakosára mindössze 959 kiadó lakás jut. A probléma megoldására a Ryanair - más vállalatokhoz hasonlóan - szállodai szobák foglalásához folyamodott az új alkalmazottak számára. A légitársaság nemrég a Dublin City University-n is bérelt diákszállásokat a dublini repülőtérre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés