Előfizetői tartalom

Mindenki jól járhatna a legújabb lakásfelújítási programmal

Portfolio
Érdekes lakossági energetikai felújítási programot dolgozott ki az ÉVOSZ, amely úgy tartalmazna vissza nem térítendő támogatást és kedvezményes hitelt, hogy az az állam számára sem jelentene többletköltséget - tudta meg a Világgazdaság. A felújítási támogatás akár 4 millió forint is lehetne, miután egy 12 millió forint értékű energetikai célú épületfelújítás után 4 millió forintnyi áfa, szja, társadalombiztosítási járulék, szocho és társasági adó folyna vissza az államkasszába, azaz a központi költségvetés számára nullszaldós lenne a program.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) nemrég tett javaslatot a kormánynak egy olyan energetikai célú felújítási programra, ami a lakóépületek teljes termikus burkának kiépítésével tenné lehetővé az épületek fűtési és hűtési költségének jelentős csökkentését. A számításaik szerint egy több mint 25 éve épült és átfogó felújításban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés