Előfizetői tartalom

Akadálymentes jövőbe fektet a Hiventures

Portfolio
Speciális igényű emberek számára nyújt díjmentesen elérhető, részletes és megbízható információt az épített környezet akadálymentességéről az Access4you. A 2019-ben alapított, 100%-ban hazai fejlesztésű social impact startup egységes jelrendszere képes világszerte segíteni az érintett célcsoportok tájékozódását, egyúttal hatékonyan támogatja az ingatlanok, középületek tulajdonosainak üzleti és fenntarthatósági (ESG) céljait. Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures 365 millió forintos befektetése révén a cég most nemzetközi piacokon bővíti tovább partnerhálózatát.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a Föld teljes népességének 15%-a, mintegy 1,3 milliárd ember él valamilyen fogyatékossággal, akik számára egy épület megközelítése és az azon belüli közlekedés is kihívást jelenthet. Erre az élethelyzetre nyújt megoldást az Access4you, amelynek segítségével globális szinten azonos értelmezési rendszer alakul ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés