Előfizetői tartalom

Amerikában vett felhőkarcolót a Zara milliárdos alapítója

Portfolio
Amancio Ortega, a Zara ruházati lánc milliárdos alapítója 232 millió dollárért vásárolt egy luxuslakóházat Chicagóban, hogy növelje növekvő amerikai ingatlanportfólióját. A vásárlás révén egy 45 emeletes épülettel bővül az Ortega tulajdonában lévő amerikai ingatlanportfólió, melynek része többek között a Meta Platforms Inc. seattle-i központja és a manhattani Haughwout Building - írja a Bloomberg.

A cég szóvivője szerint Ortega családi irodája, a Pontegadea vásárolta meg a 727 West Madisont az Ares Management és az F&F Realty vegyesvállalatától. A látványos ovális torony 492 apartmant tartalmaz, amelyek bérleti díja körülbelül havi 2200 dollártól (stúdiólakás) 6000 dollárig (3 hálószobás lakás) terjed. A Bloomberg Billionaires Index szerint Ortega vagyona eléri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés